ازادی بیان!!

دلنوشته ها

ازادی بیان !!!

به نام او
سلام
چند وقتی میشه که تو این سرزمین جدید(پلاکفا) اشیونه کردم..نمیدونم تقصیر خودم بود که بعد از اون همه نامردی بلاگفا در قبال وبلاگ های دوستان و هم رزمان  عزیزم  و همین طور بعد از پیام داداش حسین قدیانی قطعه 26 کوچ نکردم و نیومدم اینجا یا نه باز هم قرار بود که ضعیف بودن و کم جنبه بودن بلاگفا ثابت بشه!!!یا شایدم بلاگفا منتظر بهونه است تا کم کم  و یکی یکی شر ما حامیان ولایت فقیه رو از تو بلاگفا کم کنه شایدم توانایی شنیدن و خوندن چند جمله نقد رو نداره!!!بعد ازون خرابی دو سه روزه بلاگفا دو سه خطی بر نقدش نوشتم(همین پست پایینی)بعد از این و درست شدن بلاگفا متوجه شدم که اجازه ورود به وبلاگ شخصی خودم رو ندارم!!!!جالبه نه وبلاگ شخصی !!شاید باید برای نوشتن اون دو سه خط نقد با اقای شیرازی مدیر نسبتا محترم بلاگفا هماهنگ می کردم!!!شاید باید مثل خیلی از بلاگفایی میرفتم ازشون بابت اینکه وب بنده رو هک کردن تشکر می کردم!!!نمیدونم...
به برکت این ورود ممنوع وبلاگم متوجه یه چیز دیگه هم شدم اونم این بود که وقتی بعد از این جریان رفتم تا با ادرس جدیدم تو وب یکی از دوستان در بلاگفا نظر بذارم دیدم نظرم ثبت نمیشه!!!چند بار این کار کردم و هر دفعه نتیجه یکسان گرفتم  گفتم شاید متن نظرم با افکار اقایان همخوانی نداره(اخه ازشون بعید نیست این کارم انجام بدن!!)اما بعد متوجه شدم این عدم ثبت نظرام به خاطر این بوده که ادرسم پلاکفا بود!!! 

از دست بلاگفا!!

به نام او

  سلام جالبه ۳ روزه که بلاگفا داره منتهای لطفش به کاربرانش میکنه علاوه بر کم لطفی هایی که اخیر به بعضی از وبلاگهای ارزشی داشت جدیدا باب این کم لطفی ها رو بر تمام کار بران باز کرده است!!!

فکر کنم این صفحه برای هممون اشنا باشه...

ضمن این که لطف کردند ارشیو نظرات رو هم پاک کردند...

و همین طور امکان ثبت نظر هم وجود نداره....

و....

 

نوشته شده در شنبه دوم مرداد 1389ساعت 0:14 توس

بازم یکم سیاسی۷..!!

به نام او

سلام به همه دوستان خوب خودم...

ضمن تبریک اعیاد شعبانیه...

اول از همه به دلیل تاخیر زیادم معذرت!!

دوم اینکه چون قصد داشتم در ادامه مباحث جنگ نرم به نقش صدا و سیما بپردازم و این موضوع هم  جای تحلیل و بررسی زیاد داره یه مقدار طول کشید...

و اما بریم سر موضوع خودمون صدا و سیما!!

  خب دوستان همه خودشون با این مقوله اشنایی هایی دارند ، و نقد های زیادی بر صدا و سیما هست(نقد رو به معنی صرفا عیب و ایراد گرفتن ندانید!!)اما رویکرد ما در نقد صدا و سیما در عرصه جنگ نرم هست..

   با توجه به در دسترس بودن صدا و سیما برای همه ما من قصد دارم از نظر همه شما عزیزان در مورد این موضوع استفاده کنم و این دفعه شما هم تو این بحث شرکت داشته باشید...

    ببینید اگر به یاد داشته باشید در یکی از پست های مربوطه در مورد شبکه های ماهواره و به خصوص شبکه های فارسی زبان ان که کارشان گذاشتن فیلم هایی با دوبله فارسی بود صحبت کردیم.با توجه به این موضوع و البته سایر عملکرد های دشمن در جنگ نرم من می خواهم این نکته رو یاد اور بشم که اگر صدا و سیمای نقشی موازی با این رسانه های بیگانه نداشته باشه به ابزاری در دست همان بیگانه ها تبدیل خواهد شد و اگر هم بالاعکس شود و نقش پر رنگی (که البته وظیفه ان سازمان هم شمرده می شود)را ایفا کند به ابزار مهمی در جنگ نرم در دستان خودمان تبدیل خواهد شد.

    افکار عمومی در مورد صدا و سیما متفاوت است ،عده ای ان را رسانه ای صرفا خبری می  دانند.عده ای ان را وسیله سرگرمی عموم مردم،بعضی ان را ابزار اتلاف وقت بر می شمارند و..البته مهمترین دیدگاه به این مجموعه دیدگاهیست که امام بزرگ و عزیزمان به ان داشته اند،اینکه صداوسیما دانشگاه است. و همین طور تبیینی که رهبر گران قدر مون در دیدار اخیرشان با اهالی صدا و سیما داشتند:

اینکه امام گفتند صداوسیما دانشگاه است، تعارف نکردند.این دانشگاه بزرگ باید همچون قله ای عظیم و سرچشمه ای همیشه جوشان، زلالِ معارف الهی – انسانی – اجتماعی – فرهنگی و سیاسی را در زندگی مردم جاری سازد که این جایگاه بسیار مهم، تکالیفی اساسی را در مقابل مسئولان، دست اندرکاران و همکاران هنرمند صدا و سیما قرار داده است.

     تکالیف اساسی ،عجب واژه ای را به کار برده اند.مسولیت بسیار سنگینی بر دوش مسوولین این سازمان گذاشته شده است...

    نگاه و توقع بزرگان و رهبران دینی سیاسی ما نیز به این رسانه ارمان گرایانه و ما باید در این سیر حرکت کنیم.

    نکته ای که بارز و روشن است این است که رسانه ها در دنیای امروز استعداد عجیبی در الگو سازی ،شخصیت و ستاره سازی دارند و گاه حتی خیلی از ستاره ها هنری و ورزشی را به صورت جوان کامل به جوانان ما معرفی می کنند.

سوال اساسی برای جامعه ما با ویژگی های انقلابی ،اسلامی و ارمانی این است که این رسانه با این گستردگی نفوذ چطور می تواند به دانشگاه تبدیل شود؟؟؟این رسانه چگونه می تواند ایمان و اعتقاد در جامعه تقویت کند؟؟؟و در عین حال در شرایط جهانی شده ارتباطات ،با وجود رسانه ها ی رقیب خارجی مخاطب خود را حفظ کند؟؟؟

 

حرکت یا رکود ؟؟؟

به نام او

گاهی اوقات که با خودم خلوت میکنم،به این موضوع فکر میکنم که وظیفه من تو این دنیا چیه؟اصلا اومدم تو این دنیا واسه چی؟!

به احتمال زیاد این سوال ،سوال خیلی هامونه !چون به فطرتمون بر میگرده،خب البته هر کدوممون هم بر حسب اهمیت این سوال به دنبال جوابش بودیم که حتما به جواب هایی هم رسیدیم!!!

تو جواب این سوال یه چیز رو که خیلی مطمئن هستم اینه که برای رسیدن به هدف افرینش (حالا هر چی که هست!!)به حرکت نیاز داریم چرا که به قول اقای صفایی حائری: کفر متحرک به اسلام میرسه ولی اسلام راکد پدر بزرگ کفر است!!!اینجاست که ضرورت حرکت معلوم میشه خب البته این حرکت با توجه به میزان شناختی که از قدر و ارزش خودمون و نوع نیازهامون داریم بیشتر معلوم میشه!

در اصل اگر هر چه بیشتر فاصله بین آنچه که هستیم و آنچه که باید باشیم  رو درک کنیم ضرورت حرکت نیز همون قدر مهمتر میشه تا جایی که از نفس کشیدن هم ضروری تر میشه و حاضر میشیم جان و مال خودمون رو هم در راه این حرکت بدهیم(کاری که شهدا کردند!)

اگر خوب دقت کنیم همه موجودات تو این دنیا دارای حرکت هستند ، حالا اگر من و تو که به اصطلاح انسان هستیم و اشرف مخلوقات دچار رکود شویم چه اتفاقی خواهد افتاد؟!

منظورم از جملات بالا این بود که حرکت یک امر فطریست برای هممون ،فطرت ما جوری طراحی شده که که امکان ایستادن واسمون وجود نداره درون هممون خود آگاهی وبینشی وجود داره که خودمون خوب میدانیم برای رسیدن به جایی غیر از آنچه که امروز در ان هستیم آمده ایم...

بله به همین دلیل هم هست که انسان هایی که حرکت ندارند بالاجبار خودشان را با تنوع ها مشغول کرده اند ، که تنوع طلبی نشان دهنده نیازی است که ارضاء نشده...

عامل دیگه ای که در کنار فطرت به درک بیشتر ضرورت حرکت کمک می کنه شناخت قدر خودمونه ،این موضوع آن قدر اهمیت داره که رسول خوبی ها فرموده اند "رحم الله امرء عرف قدره "و امام علی (ع) نیز فرموده اند: برای جهل ما همین  بس که اندازه و قدر خودمان را ندانیم.

انسانی که قدر و ارزش خودش را دانست با توجه به همین وسعت وجودیش امتداد و ادامه عظیم خویش را احساس میکند.احساس میکند که مرگ یک تولد است.

پس شروع حرکت که ضرورت حرکت نیز از آن مایه میگیرد ، از لحظه ای است که تو می فهمی از همه چیزهایی که با انها مانوس هستی ، بزرگ تری. بزرگ تری چون آنها به تو ختم شده اند و تو میوه این درختی و هیچ وقت به ریشه و خاک و سنگ بر گشت نخواهی کرد...

............................................................................................................................................

پی نوشت:

۱- با توجه به مطالب زیبای استاد صفایی حائری میتوان فرامین مهم اقا :

اینکه نام سال جدید رو همت مضاعف و کار مضاعف گذاشتند...

اینکه توقع بیرون امدن چمران ها از دانشگاهها رو یک امر غیر طبیعی نمیدانند...

اینکه انتظار بومی کردن علوم مختلف را دارند...

اینکه از دانشجوها بصیرت و آگاهی می خواهند ...

و...

 را بهتر درک کرد...

۲- کامل مطالب بالا را میتوانید در کتاب حرکت استاد صفایی حائری بخونید..

۳- ماه رجب هم با تمام خوبی هاش داره تموم میشه مثل هر سال ...

۴- و باز هم مثل هرسال ماه شعبان ماهی که عزیز زهرا(س) در آن روشن گر دلهای هممون میشه ،داره میاد...

۵-خدایا ازت درک هرچه بهتر و کامل تر این ماه رو می خواهم...

 

 

بازم یکم سیاسی ۶..۱!!

به نام او

سلام خوبین؟

    اگه یادتون باشه در مباحث قبلی جنگ نرم به ابزار ماهواره رسیدیم و اینکه برنامه های شبکه های ماهواره به دو گروه تقسیم میشن یک قسمت فیلمها و شو ها و موسیقی ها و قسمت دیگر هم شبکه های خبری  در مبحث قبلی به این موضوع پرداخته شد که مدیران این شبکه ها ابتدا با پرداختن به برنامه هایی که به طور محسوس و گاه نامحسوس سعی در تخریب ایمان وعقیده و عرق دینی، ملی افراد دارند انها را اماده برای پذیرفتن هر گونه خبری میکنند و سپس اخبار ضد و نقیض و جعل شده خود را به بینندگان خود تزریق می کنند.

  برای مثال میتوانیم به نقش پر رنگ شبکه های خبری بیگانه در ایام انتخابات بپردازیم.

     شبکه فارسی زبان BBC با تدارکات وسیع در روز انتخابات برتامه خود را ۲۴ ساعته کرد تا به قول خودش اخبار لحظه به لحظه انتخابات را گزارش بدهد و درحالی که عملا به بنگاه دروغ پراکنی و انتشار تحلیل های ساختگی در ایران تبدیل شد و نقش مهمی را نیز در تئوریزه کردن بحث تقلب داشت.در حالی که اغلب تحلیلگران سیاسی تلویزیون فارسیBBC را متهم به نقش آفرینی های هدفمند در اغتشاشات بعد از انتخابات می دانند، جایزه "واضح‌ترین پوشش یک رویداد خبری" در سال 2009 از سوی یک اتحادیه غیردولتی به این شبکه اختصاص یافت.
به‌نظر می رسد برنده اعلام کردن هرساله بی‌بی‌سی در راستای وانمود کردن مشی بی طرفانه این رسانه در دستور کار مجریان این اتحادیه قرار گرفته است.

   شبکه تلویزیونی فارسی زبان صدای امریکا VOA ،که با بررسی بیشتر متوجه میشویم که رگه های قوی از بهاییت در ان وجود دارد نیز ، نقشی مشابه باBBC داشته و با پخش اخبار دروغ و شایعه و تحلیل های ساختگی یکی از بازوهای اصلی جنگ رسانه ای بود.

  شبکه العربیه عربستان ، نیز با برنامه های خود در ایام انتخابات ضدیت این کشور را با نظام اسلامی ایران که پیشینه تاریخی دارد را اشکار تر کرد. یکی از برنامه های این شبکه به نام پانوراما در ایام انتخابات به این موضوع پرداخته بود که دولت های ایران اهمیتی برای قومیت های مختلف کشورش قایل نمی شوند و این موضوع در دوره احمدی نژاد بسیار بیشتر از قبل وجود داشته است ،  اقدامات این شبکه نشان دهنده این است که انها نه تنها با دولت اصول گرای ما  مشکل دارند بلکه در پی سست کردن ثبات سیاسی در ایران هستند.

شبکه تلویزیونی الجزیره نیز نقشی مشابه العربیه داشته است.

  و اما شبکه های تلویزیونی لس آنجلسی نیز از شیوه هایی نظیر جعل، تحریف ،تاکید بر روی اخبار منفی ،ارائه نظر به جای خبر، ارائه امار ناقص، بایکوت کردن خبر و اطلاعات ،ارائه جزئیات نا مربوط و..در انتشار اخبار استفاده می کند.

 

 

http://www.irdiplomacy.ir/Images/Article/akjazeera.jpg

 

 

http://www.islamtimes.org/images/docs/000011/n00011203-b.jpg

http://enigmaimages.files.wordpress.com/2009/12/voa_revised.gif

 

           

http://cornerstonegroup.files.wordpress.com/2009/01/bbc-logo1.jpg

 

 

                                                     


 

 دوستان خوبم ممکنه یه مدت دیر به دیر به روز شم..

اما به روز میشم..خوشحال میشم مثل همیشه همراهیم کنید..

 

 


حسرت همیشگی

 

حرفهای ما هنوز ناتمام...

تا نگاه می کنی:
                 وقت رفتن است
بازهم همان حکایت همیشگی  !


پیش از آنکه با خبر شوی

لحظه ی عزیمت تو ناگزیر می شود

 

آی...

ناگهان 
           چقدر زود
                         دیر می شود!